Obdélníková sprchová vanička Kaldewei Superplan 120×90 cm – smaltovaná ocel alpská bílá

Kaldewei Superplan

Popis produktu

Obdélníková sprchová vanička Kaldewei Superplan 120×90 cm je ideální pro každou moderní koupelnu. Rohy vaničky jsou zakulacené a její velikost zajistí dostatek prostoru pro sprchování. Vanička je vyrobena z kvalitní smaltované oceli v alpské bílé barvě a její rozměry jsou 120x90x2,5 cm.

Smaltovaná ocel je materiál, který je známý svojí vysokou odolností vůči poškrábání a nárazům. Díky tomu si můžete být jisti, že tento výrobek vám bude sloužit mnoho let.

Superplan je navíc velmi snadno udržovatelná. Vanička se velmi jednoduše čistí a neuchovává si žádné nečistoty. To je velká výhoda oproti jiným materiálům, ze kterých jsou sprchové vaničky vyráběny.

Balení produktu

Produkt je dodáván bez sifonu a nožiček. Je tedy nutno si je dokoupit zvlášť.

Závěr

Obdélníková sprchová vanička Kaldewei Superplan 120×90 cm je vynikající volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a odolnou sprchovou vaničku. Nejenže vám poskytne dostatek prostoru pro sprchování, ale také vám bude sloužit mnoho let.

Chcete si tento produkt zakoupit? Navštivte naše stránky https://www.codina.cz/produkt/sprchova-vanicka-obdelnikova-kaldewei-superplan-120m90-cm-smaltovana-ocel-alpska-bila-430635000001.

Polštář ZIMNÍ KRAJINA 43 cm z polyester-bavlny: pro pohodlný spánek plný zimních motivů


Polštář ZIMNÍ KRAJINA 43 cm z polyester-bavlny

Pro pohodlný spánek plný zimních motivů

Polštář ZIMNÍ KRAJINA je dokonalým doplňkem do každé ložnice. Jeho motiv zimní krajiny vám do postele přinese pohodu a klid. Polštář je vyroben z polyesteru a bavlny, což zaručuje jeho příjemnost na dotek a pohodlí při spánku. Navíc je polštář pěkně dekorativní, takže se bude hodit i do obýváku.

Detailní popis polštáře

Barva: bílá, modrá, zelená

Materiál: 80% polyester a 20% bavlna

Rozměry: 43 x 43 cm

Detail: Skvělý motív zimní krajiny, který zdobí celý polštář. Možnost vyprat na 30°C.

Kde koupit polštář ZIMNÍ KRAJINA?

Pokud si chcete pořídit tento krásný polštář, můžete ho objednat na stránkách https://www.nabyteklevneji.cz/produkt/polstar-zimni-krajina-43-cm-polyester-bavlna. Je to ideální dárek pro vaše blízké nebo pro sebe.

polštář s motivem zimy

Moderní a praktická plastová zahradní lavice pro pohodlné posezení

Plastové zahradní nábytek se stává stále populárnější volbou pro mnoho lidí. Díky svému modernímu vzhledu, praktičnosti a snadné údržbě se stává ideální volbou pro každého, kdo hledá pohodlné a stylové řešení pro svou zahradu.

Proč si pořídit plastovou zahradní lavici?

Plastová zahradní lavice je ideální volbou pro každého, kdo hledá praktické a moderní řešení pro svou zahradu. Díky svému lehkému materiálu je snadno přenosná a může být snadno přesunuta podle potřeby.

Navíc, plastová zahradní lavice je velmi snadno udržovatelná a odolná vůči povětrnostním vlivům. To znamená, že nemusíte strávit hodiny či dokonce dny s údržbou svého nábytku, což vám umožní strávit více času venku a užívat si svou zahradu.

Jakou plastovou zahradní lavici si vybrat?

Při výběru plastové zahradní lavice je důležité zvážit několik faktorů. Jedním z nich je velikost a kapacita lavice. Pokud plánujete sedět na lavici s více lidmi, je důležité zvolit větší lavici s vyšší kapacitou.

Dalším faktorem, který je třeba zvážit, je design a styl lavice. Plastové zahradní lavice jsou k dispozici v mnoha různých stylech a barvách, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá vašemu vkusu a stylu vaší zahrady.

Posledním faktorem, který je třeba zvážit, je cena. Plastové zahradní lavice jsou obecně cenově dostupnější než jiné druhy zahradního nábytku, což znamená, že si je může dovolit téměř každý.

Kde si pořídit plastovou zahradní lavici?

Pokud hledáte kvalitní a stylovou plastovou zahradní lavici, doporučujeme navštívit leicagallery.cz. Tento specializovaný obchod nabízí široký výběr plastového zahradního nábytku v různých stylech a barvách.

Navíc, na leicagallery.cz najdete nejen plastové zahradní lavice, ale také další druhy zahradního nábytku, jako jsou židle, stoly a lehátka. Všechny produkty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a nabízejí vysokou úroveň pohodlí a stylu.

Takže pokud hledáte moderní a praktickou plastovou zahradní lavici pro pohodlné posezení, neváhejte navštívit leicagallery.cz a vyberte si tu nejlepší pro vaši zahradu.

Falco TV stolek Ingrid R15 – elegancí a přírodní krásou jasanu tmavého nebo světlého odstínu

Falco TV stolek Ingrid R15 je jedinečným kusem nábytku, který svým designem dokáže okouzlit každého. Tv stolek je vyroben z kvalitního lamina v odstínu jasan tmavý/jasan světlý a svým krásným přírodním vzhledem dokáže ladit s každým interiérem.

Provedení a rozměry

Stolek Falco Ingrid R15 nabízí rozměry 140 x 44 x 49 cm a poskytuje prostor nejen na televizi. Díky svému prostornému provedení a modernímu vzhledu je stolkem možné vybavit prakticky jakýkoli interiér. Můžete ho umístit do obývacího pokoje, ložnice, studentského pokoje nebo třeba do pracovny.

Montáž a dodání

Stolek je dodáván v demontu a součástí balení je montážní plánek včetně všech potřebných spojovacích materiálů. Montáž není obtížná a každý zákazník si s ní poradí. Pokud byste si přesto nebyli jisti, můžete si nechat nábytek sestavit u nás zdarma.

Fotografie

Pro inspiraci jsou přiloženy fotografie místností, které jsou vybaveny tímto nábytkem. Tyto sestavy také najdete v naší nabídce. Vyobrazené dekorace nejsou v ceně.

Styl a elegence

Stolek Falco Ingrid R15 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu a elegance. Svému domovu dodá příjemnou atmosféru a udělá z něj místo, kde se budete cítit dobře.

Kvalita za rozumnou cenu

Kromě svého skvělého vzhledu nabídne Falco TV stolek Ingrid R15 i kvalitu za rozumnou cenu. Tv stolek je vyroben z kvalitních materiálů, díky čemuž vydrží i náročné používání.

Falco TV stolek Ingrid R15 jasan tmavý/jasan světlý

Závěr

Pokud hledáte kus nábytku, který dokáže okouzlit svým vzhledem a poskytuje dostatečný prostor na televizi, je Falco TV stolek Ingrid R15 právě pro Vás. Koupě tohoto nábytku určitě nebudete litovat, protože budete mít kus nábytku, který vám bude dělat společnost po celá desetiletí. Navštivte náš e-shop a vyberte si z naší široké nabídky, která obsahuje nejen TV stolek, ale i mnoho dalšího kvalitního nábytku.

Vyberte si nyní Falco TV stolek Ingrid R15 jasan tmavý/jasan světlý a dodáte svému interiéru unikátní a moderní vzhled.

Cervená stolní židle Tom Tailor Tube Chair – dokonale přitažlivý prvek vaší jídelny!


Židle Tube Chair na první pohled zaujme svým retro designem. Konstrukci tvoří kovové nohy a opěrka v černé barvě. Na ní je upevněn sedák s opěrkou s látkovým potahem v červené barvě. Jednoduchost a zároveň jedinečnost jsou hlavními znaky jak této židle, tak i značky Tom Tailor.

Vyjádřete styl své jídelny

Při výběru nábytku pro jídelnu je důležité myslet i na detaily – židle mohou být právě těmi prvky, které dokonale zkompletují celkový dojem. Cervená stolní židle Tom Tailor Tube Chair dodá vaší jídelně jiskru a osobitý nádech. Barevná kombinace červené a černé působí velmi moderně, zatímco retro design odkazuje k minulosti a zachovává tradice. Tome Tailor Tube Chair židle mohou působit až kouzelnicky v různých jídelnách – například jednoduché jídelny s moderním designem, ale i tradiční nebo retro jídelny.

Kompaktní velikost

Tato židle je vhodná i do prostor, kde je potřeba šetřit místem. Díky svému kompaktnímu tvaru zaberou židle Tom Tailor Tube Chair minimum místa a zároveň vypadají velmi stylově.

Cervená jidelni židle Tom Tailor Tube Chair

Bezpečnost a pohodlí

Židle Tom Tailor Tube Chair mají vysoce kvalitní konstrukci, která zajišťuje stabilitu a pevnost. Materiály, které byly použity při jejich výrobě, jsou odolné vůči opotřebení a zajišťují dlouhou životnost židle. Látkový potah na sedáku a opěrce je příjemný na dotek a zaručuje pohodlí při delším posezení.

Kde si můžete židli zakoupit?

Cervená stolní židle Tom Tailor Tube Chair si můžete zakoupit na stránkách internetového obchodu nabytekhned.cz. Tento produkt najdete na adrese https://www.nabytekhned.cz/produkt/cervena-jidelni-zidle-tom-tailor-tube-chair.

Shrnutí

Cervená stolní židle Tom Tailor Tube Chair je moderní, stylová a praktická židle, která přinese do vaší jídelny dávku originality a osobitého stylu. Kromě toho disponuje bezpečností a pohodlím pro každodenní použití. Pokud hledáte dokonalý doplněk pro svou jídelnu, nevynechejte tuto nádhernou židli od značky Tom Tailor!

Spánek jako na obláčku: Měkká matrace z líné pěny pro dokonalou relaxaci

Spánek je pro lidský organismus velmi důležitý, protože mu umožňuje regenerovat se a nabrat nové síly na další den. Kvalitní spánek je základem zdraví a dobré nálady. Proto je důležité vybírat si správnou matraci, která nám zajistí pohodlný a klidný spánek.

Měkká matrace z líné pěny

Měkká matrace z líné pěny je ideální volbou pro ty, kteří preferují měkký povrch a chtějí si užít dokonalou relaxaci. Tento typ matrace je vyroben z pěnového materiálu, který se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho těla a umožní vám spát jako na obláčku.

Matrace z líné pěny je velmi oblíbená mezi lidmi, kteří trpí bolestmi zad nebo kloubů, protože dokáže efektivně tlumit nárazy a zmírňovat tlak na klouby. Díky tomu se můžete probudit s pocitem odpočatí a bez bolesti.

Výhody matrace z líné pěny

Matrace z líné pěny má mnoho výhod:

  • Pohodlný spánek – měkký povrch matrace zajistí dokonalou relaxaci a klidný spánek.
  • Přizpůsobivost – pěnový materiál se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho těla a umožní vám spát pohodlně.
  • Tlumení nárazů – matrace dokáže efektivně tlumit nárazy a zmírňovat tlak na klouby, což je ideální pro lidi trpící bolestmi zad nebo kloubů.
  • Hygienický materiál – pěnový materiál je hypoalergenní a odolný proti bakteriím a plísním, což zajišťuje zdravé a hygienické prostředí pro spánek.

Pokud hledáte kvalitní a pohodlnou matraci, doporučujeme navštívit stránky affordablehousing.cz, kde najdete širokou nabídku matrací z líné pěny a dalších materiálů. Vyberte si tu správnou matraci a užijte si dokonalý spánek jako na obláčku!

Obal na květináč Splofy – krémová barva, průměr 26 cm


Vhodný pro všechny druhy pokojových rostlin

Dekorativní plastový obal na květináč je ideální pro pěstování jakéhokoliv druhu pokojové rostliny. Díky svému modernímu a plastickému designu bude vynikat jako elegantní ozdoba každého interiéru.

Obal na květináč Splofy - krémová barva, průměr 26 cm

Krémová barva pro sofistikovanou atmosféru

Krémová barva obalu na květináč dodá interiéru sofistikovanou a elegantní atmosféru. Podtrhne krásu rostliny a úžasně zapadne do každého stylu obývacího pokoje.

Moderní dizajn pro každého

Moderní a plastický design obalu na květináč Splofy je perfektní pro všechny, kdo hledají svým domovům styl a vkus. Bezproblémově se hodí do každého typu interiéru.

Obal na květináč Splofy - krémová barva, průměr 26 cm

Lepší život pro pokojové rostliny

S obalem na květináč Splofy mohou vaše pokojové rostliny růst bez omezení a dostávat dostatek slunce a vody. Technická vychytávka umožňuje i lepší odvod vody, čímž se rostliny mohou postavit na zdravíjší kořeny.

Obal na květináč Splofy - krémová barva, průměr 26 cm

Maximální kvalita a odolnost

Obal na květináč Splofy je vyroben z nejkvalitnějšího plastu, což zajišťuje maximální odolnost proti vnějším vlivům. Obal je lehký, ale zároveň na druhou stranu velmi pevný, takže se nemusíte obávat, že by květináč nevydržel.

Obal na květináč Splofy - krémová barva, průměr 26 cm

Moderní a elegantní dřez Blanco Elon XL 6 S s mřížkou v černém provedení


Granitový dřez s odkapem Blanco Elon XL 6 S v provedení Černá

Blanco Elon XL 6 S s mřížkou v černém provedení je moderní a elegantní dřez, který je ideální pro každou kuchyni. Tento granitový dřez s odkapem se pyšní svým výjimečným designem a praktickými funkcemi. Jeho černé provedení přináší do kuchyně touhu po luxusu a noblesu.

Vynikající kvalita

Blanco Elon XL 6 S s mřížkou v černém provedení je vyroben z kvalitního granitu a vyniká svou odolností a odolností vůči poškození. Můžete na něj klidně položit horkou pánev, aniž by se poškodil. Granitová konstrukce také zajišťuje dlouhou životnost dřezu.

Praktický design

Blanco Elon XL 6 S s mřížkou v černém provedení má praktický design s odkapem, který umožňuje snadnou údržbu a čištění. Můžete také snadno odtéct vodu při mytí ovoce a zeleniny. Mřížka umístěná na dně dřezu zajišťuje, aby nádobí neklouzalo a zůstalo na svém místě.

Další praktické funkce

Blanco Elon XL 6 S s mřížkou v černém provedení také nabízí další praktické funkce. Dva velké a hluboké dřezové kapsy jsou dostatečně velké na umístění velkých hrnců a pánví. Můžete také použít jeden dřezový kaps pro mytí nádobí a druhý pro mytí potravin. Vše se pak snadno opláchne v odkapu na straně dřezu.

Závěr

Moderní a elegantní dřez Blanco Elon XL 6 S s mřížkou v černém provedení nabízí vynikající kvalitu a praktický design, a je ideální pro každou kuchyni. Nenechte si ujít příležitost mít vynikající dřez, který zdobí Vaši kuchyni každý den.

Blanco Elon XL 6 S s mřížkou v černém provedení

Moderní stropní svítidla s LED technologií pro dokonalé osvětlení interiéru

Stropní svítidla jsou jedním z nejdůležitějších prvků interiéru každého domova. Jejich úkolem je nejen poskytnout dostatečné osvětlení, ale také vytvořit příjemnou atmosféru a dokonale doplnit celkový design místnosti. V dnešní době jsou stropní svítidla s LED technologií stále populárnější volbou díky svým mnoha výhodám.

Výhody stropních svítidel s LED technologií

Jednou z největších výhod LED svítidel je jejich energetická úspornost. LED diody spotřebují mnohem méně energie než tradiční žárovky a dokážou tak výrazně snížit náklady na elektřinu. Díky svému dlouhému životu také nevyžadují častou výměnu, což je další z výhod pro uživatele.

Navíc, LED svítidla jsou velmi ekologická volba, protože neobsahují rtuť ani jiné nebezpečné látky, které by mohly poškodit životní prostředí.

Moderní stropní svítidla s LED technologií také nabízejí širokou škálu možností designu. Díky svému kompaktnímu tvaru a malým rozměrům mohou být umístěna téměř kdekoliv a dokážou tak dokonale doplnit jakýkoliv interiér.

Kde najít moderní stropní svítidla s LED technologií?

Pokud hledáte moderní stropní svítidla s LED technologií, doporučujeme navštívit webové stránky zralocisobe.cz. Tato společnost nabízí širokou škálu svítidel, která jsou vyrobená z kvalitních materiálů a disponují nejnovějšími technologiemi. Na jejich stránkách najdete nejen stropní svítidla, ale také další typy osvětlení, jako jsou například podhledové svítidla nebo reflektory.

Navíc, společnost Zraloci s.r.o. se specializuje na osvětlení pro bytové i komerční prostory a nabízí také poradenství a instalaci svítidel.

Moderní stropní svítidla s LED technologií jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá efektivní, ekologickou a designově zajímavou formu osvětlení. Pokud se rozhodnete pro tuto volbu, nezapomeňte navštívit webové stránky společnosti Zraloci s.r.o., kde najdete širokou nabídku svítidel a profesionální poradenství.

Bílý dřez Blanco ElonXL 6 S – dokonalá volba pro moderní kuchyně


Bílý dřez Blanco ElonXL 6 S

O produktu

Bílý dřez Blanco ElonXL 6 S je granitový jednodřez s odkapávačem, který se hodí do moderních kuchyní. Jeho rozměr je 78×50 cm s hloubkou 19 cm. Dřez může být zabudován do skříňky o šířce 60 cm.

Vlastnosti

  • Granitový materiál
  • Jednodřez s odkapávačem
  • Rozměr 78×50 cm s hloubkou 19 cm
  • Vhodný pro montáž do skříňky o šířce 60 cm

Design a funkčnost

Bílý dřez Blanco ElonXL 6 S má moderní design, který se hodí do každé kuchyně. Kromě estetických hodnot si však tento dřez také zakládá na své funkčnosti. Odkapávač umožňuje snadné odstranění vody z umytých nádob a zároveň zabrání tvorbě nežádoucích skvrn na pracovní desce.

Bílý dřez Blanco ElonXL 6 S v akci

Závěr

Bílý dřez Blanco ElonXL 6 S je dokonalou volbou pro moderní kuchyně. Jeho granitový materiál a estetický design spolu s vlastnostmi jako odkapávač a vhodné rozměry ho dělají ideálním partnerem při vaření i mytí nádob.

Pokud se chcete dozvědět více o této dokonalé volbě pro vaši kuchyni, navštivte oficiální stránky výrobce na https://www.esrom.cz/produkt/drez-blanco-elonxl-6-s-bila-524848.